ایجاد ۷۲۰ کیلومتر زیرساخت برای هوشمندسازی تبریز 

تبریز ـ برای هوشمندسازی تبریز دو فقره قرارداد فیبر نوری برای پوشش زیرساختی۷۲۰ کیلومتر از خیابان های اصلی و فرعی منعقد شده است. 
کد خبر: ۹۶۵۸۸۰۸
|
۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۳

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، تور رسانه ای شهرداری تبریز جهت بازدید خبرنگاران از پروژه ساختمان مدیریت بحران و کنترل ترافیک شهرداری تبریز برگزار شد. 

بهروز قاسمی مدیر عامل شرکت عمران و توسعه آذربایجان در جمع خبرنگاران گفت: این شرکت پیش از این پروژه احداث ساختمان پردیس هنر و رسانه را به اتمام رسانده و در اختیار شهرداری قرار داده و پروژه مدیریت بحران و کنترل هوشمند ترافیک دومین پروژه این شرکت است که در ۶ طبقه و با هزینه اولیه ۲۴۰ میلیارد تومان در دست احداث است.

وی ادامه داد: موضوع جمع آوری داده و پایش اطلاعات، همچنین موضوع اداری و پشتیبانی نیز در مرکز کنترل هوشمند ترافیک متمرکز می شود تا مدیریت شهری بتواند در موضوع کنترل ترافیک عملکرد بهتری داشته باشد.

قاسمی با تاکید بر امنیت این سازه اظهارداشت: به لحاظ فنی و اجرایی از بابت سازه و معماری جزو ساختمان هایی با امنیت ویژه در محاسبات پدافند غیرعامل است تا بتواند در زمان های خاص به وظایف خود عمل کند.

وی با اشاره به تاکید و جدیت شهرداری تبریز در هوشمند سازی شهر افزود: موضوع ترافیک بحث جدی کلانشهرها است و  شهرداری تبریز به پایش تصویری کل شهر و هوشمندسازی آن همت ویژه ای دارد.

ایجاد ۷۲۰ کیلومتر زیرساخت برای هوشمندسازی تبریز 

محمدرضا کاظمی، مدیرعامل سازمان آمار و فناوری اطلاعات شهرداری تبریز نیز در این بازدید در جمع خبرنگاران گفت:هوشمندسازی شهر باید داده محور باشد.تا زمانی که داده و اطلاعات در اختیار نداشته باشیم نمی توان کاری انجام داد.

وی افزود: بر اساس داده های شهر، هوشمندسازی صورت می گیرد.داده ها توسط دی وایس ها جمع آوری می شوند تا مدیریت ارشد شهر در بُعد ترافیکی نظارت بهتری داشته و ترافیک شهر را کنترل کند. 

کاظمی، عدم آسیب رساندن به آسفالت شهر را یکی از مطالبات شهروندان ذکر کرد و افزود: یکی از خواسته ها و مطالبات شهروندان این است که  آسفالت معابر با کمترین آسیب رسانی همراه باشد. بنابراین سیاست شهرداری این است که زیرساخت هوشمندسازی شهر فقط یک بار انجام شود و شهرداری آماده است این زیرساخت ها را در اختیار نهادهای دولتی و غیر دولتی قرار دهد.

مدیرعامل سازمان آمار و فناوری اطلاعات شهرداری تبریز هدف از هوشمندسازی شهر را تسهیل گری و آسان نمودن خدمات عمومی در شهر اعلام کرد. 

وی یکی از مهم ترین زیرساخت های هوشمند سازی را فیبر نوری ذکر کرد و گفت: برای عملیاتی کردن فیبر نوری در شهر قرارداد ۲۸ ماهه ای برای پوشش زیرساختی ۲۲۰ کیلومتر از خیابان‌های اصلی و قرارداد ۳۶ ماهه ای برای  ۵۰۰ کیلومتر در خیابان‌های کمتر از ۱۸ متر منعقد شده است و امیدواریم قرارداد اول تا پایان سال جاری تمام شود.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار